Δρίβα Αναστασία

Φυσικοθεραπεύτρια, ΜΤ, MDT, Auriculotherapy Expert

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά το 1979.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και σπούδασε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας, από όπου αποφοίτησε το 2003.

Εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια από το 2000 και το 2005 ίδρυσε κέντρο φυσικοθεραπείας στο Κερατσίνι. Από το 2014 είναι συνιδιοκτήτρια στο κέντρο φυσικοθεραπείας Rest & Flex.

Μετεκπαιδεύτηκε στις τεχνικές Manual Therapy και McKenzie. Παράλληλα έχει επιμορφωθεί σε μεθόδους αξιολόγησης, αποκατάστασης και θεραπείας, όπως Trigger Point Therapy, Medical Taping και εναλλακτικές μορφές μάλαξης.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Φυσικοθεραπείας με επιστημονικό έργο:

"Η επίδραση της θερμότητας στον κολλαγόνο ιστό"
"Ισχίο, οστεολογία & κατάγματα, σύνδεσμοι & κακώσεις, μυολογία, νεύρωση μυών, πρακτικές προσπελάσεις"
"Πρόγνωση στην ιδιοπαθή σκολίωση"
"Χαρακτηριστικά κλινικής εικόνας ασθενών με αριστερή πυραμιδική συνδρομή & δεξιά ημιπληγία"
"Χειρουργική αντιμετώπιση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του γόνατος- επιλογή είδους αυτομοσχεύματος, πρόγραμμα αποκατάστασης"

Είχε την χαρά να συμμετέχει εθελοντικά ως προσωπικό φυσικοθεραπείας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε Καγιάκ Σλάλομ του Ελληνικού και στους παραολυμπιακούς αγώνες του ίδιου έτους στις εγκαταστάσεις του Χάντμπολ για τυφλούς στο Παλαιό Φάληρο.

Ευαισθητοποιημένη ιδιαίτερα στο θέμα του πόνου, όχι μόνο σαν σύμπτωμα αλλά και σαν νόσο, θέλησε να ασχοληθεί σε βάθος με τρόπους αντιμετώπισης του. Το 2012 εξειδικεύτηκε στον ωτοβελονισμό και στην εφαρμογή του στην αναλγησία καθώς και στην παράλληλη εφαρμογή ηλεκτροβελονισμού.

Της αρέσει πολύ το διάβασμα, το σινεμά, τα ταξίδια, αν και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της τον γεμίζει με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τις δυο της κόρες.

 clock white 
Ωράριο λειτουργίας 
Δευτέρα  Τρίτη  Tετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 
9:00 - 12:00  και  16:00 - 20:00 

calendar 
Κλείστε ραντεβού 

210 4622054
Φόρμα επικοινωνίας   Άμεση κλήση

Επικοινωνία
line middle

Κέντρο Οστεοπαθητικής & Φυσικοθεραπείας
LOCATION2Καλοκαιρινού 57Α, Κερατσίνι 18756
odigiesΟδηγίες πρόσβασης Κερατσίνι - Χάρτης
MAIL2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.